Typatone: maak je eigen muziek terwijl je typt

Met de app Typatone maak je muziek terwijl je aan het typen bent. Door de aanwezigheid van verschillende stijlen en klanken kan je je eigen ‘symfonie’ maken van je eigen geschreven tekst. Ook kan je natuurlijk de boodschap delen met je vrienden.

Typatone

Typatone is een nieuw uitgebrachte applicatie die het mogelijk maakt om van een geschreven tekst een eigen symfonie te maken. Elke letter die getypt wordt komt overeen met een bepaalde muzikale noot. Door te kiezen uit één van de zes verschillende stemmingen kan je daarnaast je geschreven tekst verder personaliseren. Dankzij Typatone moet het overbrengen van je tekst nog specialer worden.

Typatone

Met Typatone geef je een nieuwe draai aan je bericht, verhaal, gedicht of document. Een pauze wordt daarnaast ook meegenomen in je melodie, zodat je de tekst makkelijk kan onderbreken met een rust of kan starten met een nieuwe alinea. Doordat er verschillende stemmingen en stijlen beschikbaar zijn kan je een rustige, dramatische of juist vrolijke melodie maken.

Via de website van Typatone kan je zelf al experimenteren met de manier van hoe de app werkt. Hier kan je onze creatie alvast beluisteren. Als je de applicatie zelf wilt proberen, kan je deze via onderstaande button downloaden uit de Play Store. De prijs van de applicatie bedraagt iets meer dan een euro.

Typatone
Typatone
Ontwikkelaar: jonobr1
Prijs: € 2,09
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel