AudioPocket: YouTube muziek streamen op de achtergrond

In de Play Store is een nieuwe, handige applicatie verschenen met de naam AudioPocket. De app AudioPocket maakt het mogelijk om bijvoorbeeld muziek van YouTube op de achtergrond af te spelen.

AudioPocket

AudioPocket is een handige applicatie voor degenen die graag muziek luisteren via YouTube, maar tussendoor wel hun Twitter-tijdlijn willen checken of een e-mail willen beantwoorden. De werking van de app is erg gemakkelijk. Vanuit de YouTube-app deel je je video of een gehele afspeellijst met de app AudioPocket. Vervolgens worden de gekozen video’s toegevoegd aan een afspeellijst.

Audiopocket

Nadat AudioPocket de video heeft gebufferd kan je genieten van de muziek. In de notificatiebalk krijg je de mogelijkheid om de muziek te pauzeren of geheel te stoppen. Wanneer er meerdere video’s in de wachtrij staan, kan je ook verder ‘skippen’ naar het volgende nummer. Je gebruikt de applicatie zelf echt puur voor de historie van eerder bekeken video’s, verder niet. Er zijn ook geen instellingen of dergelijke beschikbaar.

Audiopocket

Hoewel de applicatie niet altijd even helemaal vlekkeloos werkt, functioneert de applicatie over het algemeen prima en is AudioPocket zeker het installeren waard. Het gebruik van AudioPocket is af te raden als je een beperkte databundel hebt, de stream vraagt aardig wat van je MB’s waardoor je de app beter via WiFi kunt gebruiken.

AudioPocket kan je via onderstaande button gratis downloaden.

AudioPocket
AudioPocket
Ontwikkelaar: Vylar
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel