YouTube update: filters, nieuwe icoontjes en meer (+ APK)

YouTube is bezig met het uitrollen van een nieuwe update. De versie met het versienummer 10.16.53 brengt een aantal verbeteringen met zich mee. In de YouTube-app vinden we nu nieuwe icoontjes en meer filters, met de 360 graden video’s.

YouTube 10.16.53 update

Google heeft een nieuwe versie vrijgegeven van de video-app YouTube. YouTube 10.16.53 bevat een aantal kleine wijzigingen. Bij het afspelen van een video is te zien dat de icoontjes iets gewijzigd zijn. Daarbij vinden we nu bovenin het scherm een gewijzigd icoontje voor het delen van een video veranderd is.

YouTube 10.16.53

360 graden filter

De nieuwe versie van YouTube heeft daarnaast nieuwe filters gekregen. De filters kunnen gebruikt worden bij zoekopdrachten. Het is vanaf nu mogelijk om te filteren op filmpjes die in 360 graden geschoten zijn. Het bekijken van 360 graden filmpjes werd vorige maand geïntroduceerd door YouTube. Het bekijken van 360 graden filmpjes is erg gaaf op de smartphone, waarbij de sensoren van de smartphone optimaal benut worden. Je beleeft een concert of rondvlucht mee op een bijzondere manier.

Bekijk ook: De 11 beste 360 graden-video’s op YouTube

YouTube 360 filter

Wisselen tussen accounts

Verder hebben we ontdekt dat het nu gemakkelijker is geworden om te schakelen tussen accounts. In het menu kan je nu precies de accounts zien, waartoe je toegang hebt. Voorheen moest je altijd op je eigen gebruikersnaam tikken waarna je meerdere stappen moest doorlopen.

YouTube 10.16.53

De nieuwe versie van YouTube zal vanaf nu uitgerold worden in de Google Play Store. Voor degenen die niet kunnen wachten, download hier de YouTube 10.16.53 APK.

YouTube
YouTube
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel