YouTube doet ‘Microsoftje’ en krijgt update naar versie 10.0 (+ APK)

YouTube heeft een update uitgebracht voor de Android-app van de videodienst. YouTube 10.0 is voorzien van een aantal nieuwe verbeteringen, maar het versienummer is een stuk hoger en er lijken een aantal cijfers overgeslagen te zijn.

YouTube 10.02.3

YouTube heeft vandaag een update naar versie 10.0 uitgebracht voor de Android-app. Waar een maand geleden nog YouTube 6.0.13 uit werd gebracht, heeft Google de update van vandaag ineens het versienummer 10.02.3 meegegeven. Een verklaring voor deze grote sprong is niet duidelijk. Wel doet het gelijk denken aan Microsoft, waarbij Windows 10 de opvolger werd van Windows 8 en ‘Windows 9’ werd overgeslagen.

youtube 10.0

Vernieuwd deel-menu en Voice Search

Het overslaan van een reeks nummers zou moeten duiden op een grote update, maar helaas is dit niet het geval. YouTube 10.0 beschikt wel nu over voice-search waarbij middels een spraakopdracht gezocht kan worden. Ook nieuw in de nieuwe versie van YouTube is het share-menu, waarmee je een video kan delen via de bekende kanalen. Tot op heden werd de video gepauzeerd als je een video wilde delen, dat is nu niet meer het geval.

Verder lijken er geen veranderingen en aanpassingen geweest te zijn in de nieuwe versie. Waarom Google dus heeft gekozen voor versie 10.0 is dus een raadsel. Mocht jij nog veranderingen tegenkomen, laat het ons dan zeker weten!

YouTube 10.02.3 wordt vanaf nu uitgerold in de Google Play Store. Kan of wil je niet zolang wachten? Download dan hier de YouTube 10.0 APK.

YouTube
YouTube
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis

DroidApp.nl is niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen die ontstaan zijn na het installeren van dit APK-bestand. Dit APK-bestand is voorzien van een digitale handtekening van Google. Hierdoor is de applicatie niet aangepast door derden. Na installatie zal net als de huidige versie van de applicatie, de toepassing gewoon updates ontvangen.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel