YouTube 6.0.11 krijgt officieel Material Design (+ APK)

Eindelijk is hij er dan… de update voor YouTube. Met de update die vandaag is verschenen gaat het niet om zomaar een update, maar om een speciale update. YouTube is namelijk nu voorzien van Material Design en dat maakt het een hele gelikte applicatie!

Google heeft vrijwel alle Google-apps voorzien van Material Design en vandaag is de YouTube-app aan de beurt. De nieuwe uitstraling van de YouTube-app begint al bij het opstarten van de applicatie; alles ziet er strak en gelikt uit.

YouTube Material Design

De zoekfunctie in de YouTube-app is flink verbeterd met de Material Design update. De filter-opties hierbij zijn (eindelijk) flink uitgebreid. Bij het bekijken van een filmpje is de bovenste balk verdwenen.

YouTube Material Design

De weergave van de nieuwe YouTube is precies zoals we eerder exclusief wisten te melden. Begin november wisten we namelijk de hand te leggen op een exclusief voorproefje van YouTube in Material Design.

YouTube Material Design

YouTube 6.0.11 zal vanaf nu gefaseerd uitgerold worden en binnenkort beschikbaar zijn in de Google Play Store. Kan je niet wachten, download dan hier de APK van YouTube in Material Design.

YouTube
YouTube
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

DroidApp.nl is niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen die ontstaan zijn na het installeren van dit APK-bestand. Dit APK-bestand is voorzien van een digitale handtekening van Google. Hierdoor is de applicatie niet aangepast door derden. Na installatie zal net als de huidige versie van de applicatie, de toepassing gewoon updates ontvangen.

bedankt voor de tip Henk!

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel