YouTube 5.9 uitgebracht voor Android, met advertenties (+ APK)

Videodienst YouTube heeft versie 5.9 uitgerold voor Android. De nieuwe versie van de applicatie is 2 MB groter dan de vorige versie, wat duidt op nieuwe functies. De nieuwe functies die in YouTube 5.9 te vinden zijn, hebben vooral betrekking op de afspeellijsten.

YouTube heeft een update gekregen naar versie 5.9 in de Google Play Store. De nieuwe versie van YouTube zijn vooral vernieuwingen te vinden rondom het gebruik van afspeellijsten. Je kan met een druk op de knop de afspeellijst van een andere YouTube-gebruiker opslaan en je hierop abonneren.

Youtube 5.9 Youtube 5.9

Daarnaast zien we op de startpagina, bij het openen van de applicatie een grote advertentie staan. Het is niet helemaal duidelijk of dit een nieuwe strategie is in YouTube, maar hier begint het wel op te lijken.

YouTube 5.9 zal binnenkort worden uitgerold in de Google Play Store. Mocht je niet zolang kunnen en willen wachten, dan kan je hier de APK van YouTube 5.9 downloaden.

Hoewel wij het APK-bestand zonder problemen hebben gebruikt, is DroidApp.nl niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen die ontstaan zijn na het installeren van dit APK-bestand. Dit APK-bestand is voorzien van een digitale handtekening van Google. Hierdoor is de applicatie niet aangepast door derden. Na installatie zal net als de huidige Play Store versie van de applicatie, de app gewoon updates ontvangen.

YouTube
YouTube
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis

Bron

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel