YouTube 10.19: aanwijzingen audio offline opslaan en nieuwe icoontjes (+ APK)

Ongeveer elke twee weken wordt er een YouTube update uitgebracht. De update van vandaag naar YouTube 10.19 voorziet de app van vernieuwde icoontjes en er zijn meer ontdekkingen gedaan in de app.

YouTube 10.19

YouTube 10.19 bevat vernieuwde icoontjes. Het gaat om de icoontjes die te zien zijn bij de privacy-eigenschappen van een video. De vormgeving van de content-box is wat groter en de grijze achtergrond is vervangen door een witte achtergrond.

YouTube 10.19

Ook nieuw is het Chromecast-icoontje wat voortaan standaard te zien zal zijn in de YouTube-app. YouTube liet het Chromecast-icoontje eerder alleen zien als de Google Chromecast ingeschakeld was. Wanneer de Chromecast niet ingeschakeld is, zal het icoon grijs gekleurd zijn, anders is hij wit van kleur.

YouTube 10.19

YouTube staat naar verwachting op het punt om een nieuwe functie toe te voegen aan de app. Het gaat om de mogelijkheid om audio offline op te slaan. Hierbij zou het mogelijk moeten worden om te selecteren of je de track in 360p of 720p (HD) wilt opslaan. Echter zal deze functie alleen beschikbaar komen voor degenen met een abonnement op YouTube Music Key.

YouTube 10.19

Mocht je gebruik willen maken van de nieuwste YouTube-versie, download dan hier de YouTube 10.19 APK.

Lees ook:

YouTube
YouTube
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis

via AndroidPolice

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel