YouTube-update maakt selecteren videokwaliteit mogelijk

In de nieuwe update van videodienst YouTube is het mogelijk om als gebruiker zelf de kwaliteit van de video te kiezen. De opties zijn te vinden in YouTube 5.7.

In YouTube versie 5.7 is het mogelijk om zelf de videokwaliteit te bepalen. Tot voor kort kon je enkel kiezen uit wel of geen HD-kwaliteit (wanneer beschikbaar). Bovenin beeld is tijdens het afspelen van een video een tandwiel te vinden. Hier kan de kwaliteit van de video aangepast worden.

YouTube 5.7

In de nieuwe versie van YouTube kan gekozen worden uit een videokwaliteit van 144p, 240p, 360p of 720p. Daarnaast is er ook een optie waarmee de applicatie zelf automatisch de kwaliteit kiest. Het is niet mogelijk om een videokwaliteit op 1080p in te stellen. Vermoedelijk hoort dit onder de ‘auto’-kwaliteit modus.

Update 5.7 voor YouTube wordt vanaf nu uitgerold in de Google Play Store. Mocht je niet zolang kunnen of willen wachten, dan kan je hier ook de APK downloaden. Dit APK bestand is ondertekend door Google. Dit houdt in dat het officieel van Google afkomstig is, en er niet mee geknoeid is. Door de ondertekening zal de applicatie in de toekomst de nieuwe updates ook herkennen.

Hoewel wij de APK-download zonder problemen hebben gebruikt, is DroidApp.nl niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen die ontstaan zijn na het installeren van dit APK-bestand.

Bron: AndroidPolice

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel