SwiftKey maakt alle premium-thema’s gratis beschikbaar

SwiftKey werd enige tijd geleden overgenomen door Microsoft. Inmiddels is de app voorzien van meer functionaliteit en is de app nog beter geworden. De thema’s die eerder nog tegen betaling beschikbaar waren, zijn nu voortaan gratis beschikbaar. Hiermee krijg je toegang tot de mooiste thema’s.

Gratis thema’s in SwiftKey

De tientallen thema’s in SwiftKey zijn voortaan gratis beschikbaar in de toetsenbord-applicatie. Hiermee komt er een eind aan betalingen die gedaan moeten worden voor de app. SwiftKey werd ruim twee jaar geleden een gratis app, nadat eerder de app zelf wel betaald was. De premium thema’s brachten inkomsten naar de ontwikkelaars.

SwiftKey gratis thema's

Zowel losse thema’s als theme packs zijn gratis te downloaden via de SwiftKey Store, bereikbaar via de app zelf. Het is niet bekend hoe SwiftKey nu aan de inkomsten gaat komen. Het zou kunnen zijn dat op termijn de voorwaarden gaan veranderen, of dat Microsoft andere plannen heeft met de populaire toetsenbord-app. Laten we hopen dat dit allemaal niet het geval is, en dat de app gewoon zijn werk blijft doen.

Je kunt de gratis thema’s vanaf nu vinden en downloaden op je toestel. Ook zijn er verschillende winterse thema’s die goed van pas komen tijdens de decembermaand. Deze week kreeg de keyboard-app een update met klembord-ondersteuning en eerder kwam een incognito-modus.

Microsoft SwiftKey Keyboard
Microsoft SwiftKey Keyboard
Ontwikkelaar: SwiftKey
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel