SwiftKey toetsenbord voegt incognito-modus toe en verbeteringen

De ontwikkelaars van SwiftKey toetsenbord hebben een update uitgebracht voor de Android-app. Vanaf nu kan je gebruik maken van de incognito-modus, voor de verbetering van de privacy. Daarnaast heeft SwiftKey Keyboard verbeteringen in de lay-out meegekregen.

SwiftKey incognito

SwiftKey heeft de Android-app van de gelijknamige toetsenbord-applicatie bijgewerkt. Dit doen de ontwikkelaars met het toevoegen van een nieuwe functie. Vanaf nu kan je gebruik maken van de incognito-modus.

SwiftKey incognito kan je inschakelen door over de balk met suggesties van links naar rechts te vegen (bij de drie streepjes). Vervolgens zie je hier de optie ‘incognito’. Wanneer je deze privacy-stand inschakelt worden de woorden gedurende die periode niet onthouden. Op dezelfde manier als je de functie inschakelt, kan je hem ook weer uitschakelen.

Andere verbeteringen

SwiftKey heeft ook verschillende andere verbeteringen meegekregen. Zo is de indeling van de lay-out voor QWERTZ verbeterd voor gebruikers uit Zwitserland. De update voor SwiftKey kan gratis gedownload worden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Microsoft SwiftKey Keyboard
Microsoft SwiftKey Keyboard
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel