SwiftKey update brengt Klembord-functie naar stabiele versie

De toetsenbord-applicatie SwiftKey heeft een update ontvangen. De Play Store-versie van de app krijgt de Clipboard, ofwel klembord-ondersteuning. Eerder werd deze nuttige toevoeging al toegevoegd aan de beta-versie. Gekopieerde teksten kan je dankzij de update nog sneller terugvinden en invoeren.

SwiftKey met klembord

In de nieuwste versie van SwiftKey Keyboard is de functie toegevoegd voor het klembord. Het klembord, ook wel Clipboard genoemd, bevat een overzicht van teksten die je hebt gekopieerd. Dit kan een tekst zijn van een webpagina, of bijvoorbeeld een link naar een website. In SwiftKey kan je de zogenoemde SwiftKey Hub openen door van links naar rechts over de tekstsuggesties te vegen (de drie streepjes).

Daar zie je dan ook een tabblad met het clipboard met daar de gekopieerde teksten. Door op de desbetreffende tekst te tikken wordt die tekst ingevoerd. Je kunt een opgeslagen tekst ook voorzien van een ‘pin’. De gekopieerde teksten worden standaard na een uur verwijderd. Door ze te pinnen blijven ze net zo lang bewaard als je zelf wilt. De functie werd eerder al in een beta-versie geïntroduceerd. Onlangs introduceerde SwiftKey de incognito-modus.

Verdere verbeteringen en download

De update voor SwiftKey brengt nog enkele andere verbeteringen. Zo is er ondersteuning voor de Koerdische taal, Tibetaans, Zwitsers-Duits, Yakut en ‘Plattdüütsch’. Ook is er een taal-functie voor de talen Hindi en Gujarati. De update kan gedownload worden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Microsoft SwiftKey Keyboard
Microsoft SwiftKey Keyboard
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel