Fleksy toetsenbord ontvangt update van nieuwe ontwikkelaar

Nadat het ontwikkelteam van Fleksy werd overgenomen door Pinterest stond de ontwikkeling van het toetsenbord stil. Tot vandaag want een nieuwe ontwikkelaar neemt het populaire alternatieve toetsenbord over. De nieuwe ontwikkelaar laat al weten dat er een aantal nieuwe functies op het programma staan.

Fleksy ontwikkeling hervat

De nieuwe ontwikkelaar Thingthing heeft een eerste update uitgegeven die kleine problemen oplost. Bijvoorbeeld een vervelende bug die het toetsenbord laat crashen als je “Fleksy” typt. Ook is het delen van stickers en GIF-afbeeldingen verbeterd en zijn er compatibiliteitsproblemen opgelost voor Android Nougat. Deze eerste update is nu al te vinden in de Play Store.

Fleksy

Toch staan er ook nieuwe functies op het programma voor het toetsenbord. Een nieuwe merknaam, meer thema’s en nieuwe extensies moeten het Fleksy toetsenbord nog beter maken. De automatische spellingscontrole staat in een toekomstige versie ook een flinke verbetering te wachten.

Ontwikkelaar Thingthing belooft dat het altijd de privacy van haar gebruikers in het achterhoofd zal houden. Gebruikers die zelf een goed idee hebben voor het toetsenbord worden opgeroepen om hun ideeën in te sturen.

Fleksy toetsenbord GIF
Fleksy toetsenbord GIF
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel