Changes app geeft je antwoord op de vraag ‘wat is er nieuw met de update?’

Changes is een pas uitgebrachte applicatie die je inzicht geeft in de wijzigingen van apps. Het gaat om de wijzigingen die meegebracht worden met een update voor applicaties in de Play Store. Daarbij biedt de app nog meer.

Changes app

De app Changes is een nog niet officieel uitgebrachte app, maar hij is wel gewoon direct beschikbaar in de Google Play Store. Als je veel applicaties hebt geïnstalleerd op je toestel kan het zomaar zijn dat je op een dag veel updates voor die apps hebt. Maar natuurlijk is het lang niet altijd even prettig om van iedere app de changelog te openen.

Changes app

Juist voor dat ‘probleem’ is er de app ‘Changes’. Bij het openen van de applicatie zie je een overzicht van de changelogs van geïnstalleerde applicaties. Deze zijn gesorteerd op datum. Je ziet in één oogopslag ook direct welke app-versie je hebt. Door op een app te tikken zie je ook de eerdere updates die kort geleden zijn uitgebracht. Vanuit het venster met de update-historie kun je ook de app-details bekijken, de app openen en de app in de Play Store openen. Door op het oogje te tikken kun je bepaalde apps uit het overzicht verbergen.

Changes app

Daarnaast is het in Changes ook mogelijk om van een specifieke app de changelog op te vragen. Hiervoor kun je de zoekfunctie gebruiken, of het zijmenu openen en daar uit de geïnstalleerde apps te kiezen. De instellingen zijn beperkt; je kunt kiezen uit een licht of donker thema en je kunt de stijlweergave aanpassen naar basis, kort of volledig.

Changes app

De app is geheel gratis en vrij van advertenties. Wil je de app ook proberen? Download deze dan via onderstaande button uit de Google Play Store.

Changes
Changes
Ontwikkelaar: SalaDevs
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel