Energy Bar: een batterij-indicator naar eigen wens

Met de app Energy Bar is het mogelijk om een gepersonaliseerde batterij-indicator aan te maken. Wijzig verschillende instellingen zodat het voor jou snel duidelijk wordt wat de status is van de batterij.

Energy Bar

Energy Bar is een applicatie waarmee je de vormgeving van je batterij-indicator kunt personaliseren en naar eigen wens kunt instellen. Je kunt ervoor kiezen om de batterij indicator links, in het midden of rechts in je notificatiebalk te weergeven. Vervolgens is het ook mogelijk om de dikte van de indicator te wijzigen.

Energy Bar

Om de indicator nog persoonlijker te maken kan de kleur aangepast worden voor vier niveaus van de batterij. Dit begint bij 1% en bij iedere 25% van het batterij niveau. Je kunt op drie verschillende manieren een kleur kiezen: handmatig, via hex codes of via RGB.

Energy Bar

Wanneer je de telefoon aan het opladen bent zie je na een tijdje dat de batterij indicator langer wordt. Ook zie je steeds een blokje naar de balk bewegen. De app gebruikt niks van de processor en wanneer het scherm uitstaat gaat de app in een soort slaapstand. Deze zal dan geen wijzigingen in het batterij verbruik bijhouden. Wil je graag een icoon minder in je notificatiebalk, dan is dit de oplossing.

Energy Bar - A pulsating Battery indicator!
Energy Bar - A pulsating Battery indicator!
Ontwikkelaar: IJP
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel