Potential: je batterij-status op afstand

Met Potential hoef je nooit meer je telefoon of tablet uit je tas te halen om te kijken hoe je batterij er voor staat. Maar naast alleen de batterijstatus uitlezen kun je nog meer met Potential.

Potential

Met Potential kun je naast de batterijstatus van al je gekoppelde devices ook je Bluetooth/Wi-Fi status opvragen. Ook kun je van deze devices bijvoorbeeld Wi-Fi uitschakelen, handig als je device nog thuis ligt en je dit vergeten bent! Verder maakt deze applicatie gebruik van het Material Design wat voor een strakke vormgeving zorgt.
potential-overview
In het instellingen scherm van Potential kunnen we weinig instellen omdat we hiervoor een in-app aankoop dienen te doen van 78 eurocent. Als je er voorkiest deze aankoop te doen dan krijg je notificaties op het moment dat een batterij bijna leeg is. Tevens zorgt deze in-app aankoop ervoor dat je meer dan 2 devices kunt koppelen en de reclame uit de app wordt verwijderd.
Screenshot_2014-10-14-20-45-39
Potential is echter nog in betafase dus er kunnen bugs voorkomen. De maker van de app heeft al wel laten weten dat ook Android Wear ondersteund gaat worden. Ook kunnen we een widget verwachten waarmee je vanaf je homescreen al je apparaten kunt beheren.

Potential is gratis beschikbaar in de Google Play Store, middels een in-app aankoop van 78 eurocent kunnen de advertenties worden verwijderd.

Potential Beta
Potential Beta
Ontwikkelaar: Paranoid-Gems
Prijs: Gratis+

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel