HPSTR Live Wallpaper: creëer je eigen achtergrond

Altijd al op zoek geweest naar een app waarmee je unieke achtergronden mee in kunt stellen? HPSTR Live Wallpaper maakt dit mogelijk. Maak een keuze uit duizenden afbeeldingen en laat je achtergrond automatisch na een paar uur wijzigen. Zo word je de achtergrond op je mobiel niet zomaar beu.

HPSTR live wallpaper

HPSTR Live Wallpaper

HPSTR Live Wallpaper is een app waar je unieke achtergronden mee in kunt stellen. Zo kun je kiezen uit foto’s van 500px, Reddit en Unsplash. Je kunt je wallpaper naar geheel eigen smaak inrichten. De app houd niet in dat er alleen naar afbeeldingen gezocht kan worden, want er is meer. Bij de gratis versie wordt er automatisch een vorm en filter over de afbeelding die je kiest geplaatst. Het is overigens niet mogelijk een eigen foto in te laden in HPSTR.

HPSTR live wallpaper

Wanneer je de gekozen achtergrond snel wilt wijzigen dien je twee keer te tappen op je scherm en vervolgens kun je kiezen voor de refresh knop. Ook is het mogelijk om na een bepaalde tijd de achtergrond te laten wijzigen. Hiervoor kun je instellen dat dit ook gedaan mag worden over het mobiele netwerk of alleen wanneer de telefoon is verbonden met een WiFi-netwerk. Dit herkennen we uit de app Muzei.

HPSTR live wallpaper

Wat ik jammer vind is dat de ‘leukere’ features alleen in de betaalde versie zitten. Met de betaalde versie van HPSTR Live Wallpaper is het mogelijk om meerdere afbeeldingen als achtergrond te plaatsen, zodat je een hele unieke achtergrond kunt creëren. Je kunt verder de vorm aanpassen, het effect en het filter die je eroverheen wilt plaatsen. Bij de gratis versie wordt dit automatisch ingesteld. Ook kun je met de betaalde versie ervoor kiezen om de automatische vernieuwing op pauze te zetten, want als je een toffe achtergrond hebt wil je daar natuurlijk langer van genieten.

Een leuke app voor mensen die graag een unieke achtergrond op hun telefoon willen en graag van afwisseling houden. Vandaag is versie 1.0.3 uitgekomen wat dus inhoud dat de app nog niet lang uit is. Toch is HPSTR Live Wallpaper al meer dan 1000 keer gedownload.

De foto met de skyline geeft opties weer die alleen voor betaalde gebruikers kunnen worden toegepast. Wanneer je dit doet bij de gratis versie krijg je een melding dat het alleen beschikbaar is in de betaalde versie.

Lees ook

Reageer op dit artikel