Simple Weather: het weer in schitterend Material Design

Simple Weather is een goed uitziende weer-app welke vormgegeven is in Material Design. De applicatie geeft de informatie weer in kaarten. Waarmee onderscheid Simple Weather zich met de rest, los van de vormgeving?

Simple Weather

Simple Weather is een nieuwe app in de Play Store, die je op de hoogte houdt van het weer. Simple Weather is vormgegeven in Material Design en valt op door het platte, minimalistische maar strakke design. In de app kunnen diverse locaties toegevoegd worden en opgeroepen worden via het uitschuif-menu.

Simple Weather

We vinden in de applicatie niet alleen het huidige weer, maar ook de verwachting per dag en per uur. De weersvoorspelling voor de komende dagen maakt het mogelijk om de verwachtingen voor de komende twee weken te bekijken. Ook kunnen we de kaartweergave raadplegen waardoor je in een oogopslag over meerdere weersomstandigheden informatie kunt vinden.

Bekijk hier de grote uitgebreide Weer-app test 

Simple Weather

Simple Weather bevindt zich momenteel in alpha-fase. Als je Simple Weather wilt proberen dan kan je je aanmelden bij de Google+ community van Simple Weather. Vervolgens kan je je aanmelden als tester en de testversie van Simple Weather gratis downloaden uit de Google Play Store.

Hoewel Simple Weather zich dus nog wel in beginfase bevindt, hebben we eigenlijk geen enkele bug of fout gevonden. Zeker het proberen waard dus.

Lees ook

Reageer op dit artikel