Adobe Lightroom voor Android krijgt professionele foto-modus

Wie graag foto’s maakt met een Android smartphone wil ook snel foto’s kunnen bewerken, met Adobe Lightroom kan dat. Een update voor de app brengt echter ook een professionele fotografie modus naar de applicatie. Hierdoor is Adobe Lightroom nog handiger in het gebruik.

Adobe Lightroom

Een nieuwe update voor Adobe Lightroom brengt een handige pro-foto modus naar de applicatie. Hiermee kun je zelf de sluitertijd, ISO-waarde, focus en witbalans naar wens aanpassen. Het is dan ook niet langer nodig om de camera-app van je telefoon te starten om pas daarna de foto te kunnen bewerken in Lightroom.

Adobe Lightroom pro-foto modus

Adobe Lightroom heeft verder nog een aantal kleine functies gekregen met de update. Zo worden afbeeldingen nu op de volledige grootte geëxporteerd en is er nu ondersteuning voor de meest recente versie Adobe’s Camera Raw functionaliteit. Adobe heeft tevens diverse bugs opgelost in Lightroom waarmee de app ook weer een stukje stabieler moet zijn. Je kunt Adobe Lightroom gratis downloaden uit de Google Play Store, voor bepaalde functies is een Adobe account vereist.

Adobe Lightroom: Foto-editor
Adobe Lightroom: Foto-editor
Ontwikkelaar: Adobe
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel