Aldi stunt deze week met Nokia 3.1 voor 99 euro: dit moet je weten

We zien regelmatig dat supermarktketen Aldi met smartphones stunt. In de nieuwste folder vinden we wederom een actie met een toestel. Dit keer kun je voor 99,99 euro de Nokia 3.1 kopen. We zetten alle details op een rij.

Nokia 3.1 bij Aldi

Een nieuwe smartphone in de aanbieding bij Aldi. Heb je met kerst niet gekregen wat je hebt gevraagd, dan kun je vanaf donderdag 27 december 2018 bij de Aldi terecht voor een smartphone. Het gaat om de Nokia 3.1, een smartphone die uitstekend geschikt is voor degenen die geen hoge eisen stellen aan hun nieuwe toestel.

In onze Nokia 3.1 review lees je alles terug over de telefoon. Het toestel heeft een 5,2 inch HD+ beeldscherm en een 13 megapixel camera. In onze test schreven we al dat deze camera boven verwachting scoort, en je kunt er zelfs mee in Full-HD filmen. De Nokia 3.1 wordt geleverd met een MediaTek MT6750 octa-core processor, 2GB RAM en 16GB opslagruimte. Dit is voldoende voor degenen die niet al te veel apps willen installeren en hem voor de basisdingen wil gebruiken. De accuduur van de 2990 mAh batterij is prima. Ook is er ruimte voor twee simkaarten.

Vanaf 27 december kun je de Nokia 3.1 voor 99,99 euro kopen bij Aldi. Houd er rekening mee dat het doorgaans snel kan gaan met zo’n aanbieding. De prijs vandaag de dag ligt ongeveer 30 euro hoger. Geen zin om bij de supermarkt voor de deur te liggen, dan kun je het toestel ook aanschaffen bij:

Alle details; actuele prijzen en specificaties vind je op de Nokia 3.1 pagina, via onderstaande button. Inspiratie voor een andere smartphone nodig, lees dan ons artikel met de beste smartphone tot 200 euro.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel