Alleen vandaag: Nokia 6.2, Moto E6 Plus en meer smartphones met veel voordeel

Op zoek naar een nieuwe smartphone? Dan is er genoeg te kiezen. Wil je profiteren van lagere prijzen, dan hebben we een aantal interessante dagaanbiedingen voor je op een rij gezet die alleen vandaag geldig zijn.

Smartphones in de aanbieding

DroidApp-lezer Han heeft een aantal interessante aanbiedingen gevonden waarmee je bepaalde modellen smartphones, goedkoper kunt inslaan. Het gaat om een aantal nieuwe modellen zoals de Motorola One Vision, Nokia 6.2 en Moto E6 Plus. We zetten de details ervan op een rij.

De aanbiedingen zijn alleen vandaag, 28 oktober, geldig en zolang de voorraad strekt. In totaal gaat het om negen modellen, waaronder ook de Apple iPhone XR en iPhone X. Natuurlijk zijn wij vooral benieuwd naar de Android-aanbiedingen.

Nokia 6.2 zwart

Nokia 6.2

Het meest interessant vinden we de Nokia 6.2. Dit onlangs gepresenteerde toestel van Nokia is een paar tientjes voordeliger geprijsd dan de adviesprijs; 219 euro. Voor dat bedrag krijg je een 6,3 inch scherm, triple-camera voor de beste foto’s, een flinke 3500 mAh accu en de Snapdragon 636 octa-core processor. Het meest fijn is Android One. Hierdoor ben je drie jaar verzekerd van Android-updates.

Je kunt de Nokia 6.2 vandaag aanschaffen voor 219 euro bij Bol.com.

Moto E6 Plus

Moto E6 Plus

Een ander toestel waarvoor je enkele tientjes minder hoeft te betalen is de Moto E6 Plus. Deze smartphone is gunstig geprijsd en biedt nette specs. Het toestel heeft een 6,1 inch HD+ beeldscherm, een vingerafdrukscanner en dual-camera. Dankzij de handige Moto Actions open je met een polsdraai de zaklamp of camera.

De Moto E6 Plus kost je vandaag 134,99 euro bij Bol.com.

Motorola One Vision review

Motorola One Vision

De Motorola One Vision is een interessante smartphone met 128GB opslagruimte. Daarbij heeft de telefoon een 6,3 inch beeldscherm met Full-HD+ resolutie en een dual-camera met 48MP sensor. Ook in de nacht moet je dankzij de Night Vision-functie de beste foto kunnen maken. Eerder publiceerde wij onze Motorola One Vision review. Dankzij Android One ben je drie jaar lang zeker van updates.

De Motorola One Vision kost 249 euro bij Bol.com.

Andere toestellen

Vandaag stunt de webwinkel ook nog met andere toestellen. Denk aan de LG Q60 voor net geen 150 euro en verschillende modellen van Apple. Het overzicht vind je hier.

Ben je direct op zoek naar een goedkoop sim-only abonnement, lees dan dit artikel door. Daar hebben we de beste aanbiedingen van deze maand voor je op een rij gezet.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel