Amsterdam Dance Event 2016 programma en informatie met de ADE app

Het Amsterdam Dance Event van 2016 wordt nog het hele weekend gehouden. Met de speciale, officiële ADE app blijf je voortdurend op de hoogte van het laatste nieuws. Tevens vind je er het programma en Spotify-integratie zodat je thuis verder kunt nagenieten van de muziek tijdens Amsterdam Dance Event.

Amsterdam Dance Event 2016 app

Met de Amsterdam Dance Event, ofwel ADE app, blijf je van alles op de hoogte rondom het muziekevenement. Ook dit jaar vind je verspreid over 100 podia meer dan 2200 artiesten in de Nederlandse hoofdstad. Vijf dagen (en nachten) lang kan je tot en met 23 oktober 2016 genieten van de elektronische muziekindustrie waarbij dj’s hun muziek laten horen.

Amsterdam Dance Event app

Met de ADE app kan je de programmering voor het evenement raadplegen. Je kunt zien welke artiest op welke tijd en op welke plaats optreedt. Hierbij krijg je ook achtergrondinformatie over een artiest te zien. Door in te loggen kan je een persoonlijk schema samenstellen. Bij het opstarten van de app kan je inloggen met je Spotify account. Hiermee krijg je persoonlijke aanbevelingen voor muziek rondom het Amsterdam Dance Event. Je kunt ook inloggen met je Facebook account waarbij je aanbevelingen krijgt voor muziek.

In de Amsterdam Dance Event app kan je ook terugkijken naar de afgelopen dagen; wat heb je gemist? Door op het klokje bovenin beeld te drukken kan je direct zien wat er op dit moment te doen is in Amsterdam op het event. Ook een overzicht met een kaart met alle ADE locaties vind je terug in de ADE app.

ADE app 2016

Downloaden ADE app

Wil je goed voorbereid en met alle informatie naar het Amsterdam Dance Event? Dan kan je via onderstaande button de ADE app gratis downloaden uit de Google Play Store voor Android.

Amsterdam Dance Event
Amsterdam Dance Event
Ontwikkelaar: Greencopper
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel