‘Android 7.1.2 Nougat zal op 3 april door Google uitgebracht worden’

Nieuwe informatie is bekend over de komst van een nieuwe update voor Android Nougat. Sinds enige tijd kunnen ontwikkelaars en hobbyisten aan de slag met Android 7.1.2 Nougat. Volgens de informatie komt Android 7.1.2 Nougat op 3 april voor iedereen uit.

Android 7.1.2 Nougat op 3 april?

Eind januari lanceerde Google een nieuwe beta-versie van Android Nougat; versie 7.1.2. Deze kwam beschikbaar voor ontwikkelaars en mensen die zich hebben aangemeld voor de beta-versie. De feedback van deze groep personen gebruikt Google voor het optimaliseren van de definitieve update.

Android 7.1.2 Nougat

De grootste provider van Canada, Rogers, heeft nu een datum naar buiten gebracht waarop Android 7.1.2 Nougat met de nieuwste beveiligingsupdate van april zou verschijnen. Dit zou gepland staan voor 3 april. Dat is dan de datum waarop zowel de Nexus-toestellen en in ieder geval de Pixel-apparaten de update kunnen verwachten.

Google gaf bij het de bekendmaking van Android 7.1.2 Nougat een changelog van de nieuwe versie. Hieruit werd duidelijk dat we geen grote veranderingen zullen merken. Er zouden een flink aantal bugfixes doorgevoerd zijn en ook verbeteringen in de prestaties. Uiteindelijk komt de update beschikbaar voor de Pixel, Pixel XL, Pixel C, Nexus Player en Nexus 5X. Later volgt ook de Nexus 6P. De update komt niet naar de Nexus 6 en Nexus 9 tablet.

Lees ook

Reageer op dit artikel