Google lanceert MyAndroid Taste Test: wat is jouw Android-stijl?

Google heeft een tool online gezet waarmee je kunt zien welke Android-stijl het beste bij jou past. Het is de myAndroid Taste Test en laat zien wat het beste homescreen voor je is, welk icon-pack en welke wallpaper, maar het doet nog veel meer. De test is niet alleen leuk, maar toont interessante resultaten.

MyAndroid Taste Test

Een nieuwe quiz van Google laat je je eigen Android-stijl ontdekken. Aan de hand van verschillende vragen wordt gekeken welke verschillende onderdelen voor de interface het beste bij je passen. Hierbij kun je denken aan de launcher, de widgets, de icon-packs en bijvoorbeeld de wallpaper. De vragen gaan over of je meer houdt van minimalisme, een random indeling en of je meer van 3D of ‘flat’ houdt.

Launcher, icon pack, wallpaper…

Google laat aan het einde van de myAndroid Taste Test zien welke widgets, wallpaper en launcher je het beste kunt downloaden. Daarnaast worden ook suggesties voor bijvoorbeeld een icon-pack getoond en vind je ook het soort toetsenbord terug dat het beste bij je past.

Ik heb uiteraard ook de test gedaan en kwam aardig goed overeen met mijn stijl. Je kunt via de (mobiele) website de test doen via deze link. Kloppen de suggesties bij jou?

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel