Google brengt achtergronden-app Google Wallpapers uit in Play Store

Google heeft een nieuwe applicatie uitgebracht in de Google Play Store. Met de app Google Wallpapers krijg je toegang tot een groot aanbod aan achtergronden voor je smartphone of tablet. Al eerder verscheen het installatiebestand, maar nu is de app dus officieel door Google uitgebracht.

Google Wallpapers app

Google heeft vandaag een wallpaper-app uitgebracht in de Google Play Store: Google Achtergronden. Met deze applicatie kan je kiezen uit tientallen verschillende plaatjes die je kunt instellen als wallpaper op je telefoon of tablet. De achtergronden-app dook eerder al op in combinatie met de Pixel Launcher.

Voor de app Google Wallpapers hoef je niet perse in het bezit te zijn van een Nexus of Pixel-toestel. Je kunt gewoon de app op je huidige toestel installeren en gebruik maken van de afbeeldingen. De Google Achtergronden app laat zien welke wallpaper je momenteel hebt ingesteld. Daarnaast kan je ervoor kiezen om een nieuwe achtergrond in te stellen. Je kunt hiervoor de afbeeldingen op je toestel openen, maar ook kiezen uit verschillende categorieën.

Categorieën

De beschikbare categorieën zijn als volgt;

  • Aarde
  • Landschappen
  • Stadsgezichten
  • Leven
  • Texturen
  • Interactieve achtergronden (van je toestel)
  • Systeem wallpapers (van je toestel)

Iedere categorie bevat meerdere wallpapers. Je kunt er tevens voor kiezen dat de applicatie iedere dag een andere achtergrond voor je instelt. Hierbij kun je aangeven dat deze enkel via een WiFi-verbinding opgehaald mag worden, om zo data te besparen.

Downloaden

Wil je de Google Wallpapers app downloaden op je eigen toestel? Dan kan je dat doen door de app via onderstaande button uit de Play Store te downloaden.

Achtergronden
Achtergronden
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel