Nexus Launcher wordt ‘Pixel Launcher’; met nieuwe achtergronden-app (+ APK)

Google heeft de Nexus Launcher bijgewerkt met een nieuwe naam. De nieuwe naam voor de launcher is Pixel Launcher. Dit blijkt uit nieuwe screenshots die naar buiten zijn gebracht van de launcher. Eerder lekte de launcher al uit waardoor je hem ook op je eigen toestel kon installeren.

Pixel Launcher

Vermoedelijk zal op 4 oktober Google de nieuwe Pixel-smartphones aankondigen. Deze smartphones zullen de huidige Nexus-toestellen opvolgen. Eerder lekte al de Nexus Launcher uit en kregen we inzicht in nieuwe functies zoals de nieuwe manier om het menu te openen. Google zal afzien van Stock Android en tevens afzien van de naam Nexus, zo werd eerder bekend.

De Pixel Launcher laat verder geen veranderingen zien, los van de naam. Wel laat het icoon voor Google Agenda nu de huidige datum zien. De launcher staat bekend om zijn eenvoudige, prettige bediening zonder overbodige functies en dergelijke. De nieuwe Pixel smartphones zullen naar verwachting geleverd worden met Android 7.1 Nougat, een verbeterde versie van Android 7.0 Nougat. Eerder verschenen ook al de Pixel/Nexus 2016 wallpapers.

APK

De bron heeft ook de nieuwe APK-bestanden online gezet met de nieuwe launcher. Daarbij is er ook een nieuwe achtergronden-app die hoort bij de nieuwe launcher. Beide bestanden kan je hier als ZIP-map downloaden. Het kan zijn dat de app nog niet op ieder toestel stabiel werkt omdat de launcher nog niet officieel uitgebracht is.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 272,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel