‘Google Pixel en Pixel XL vanaf 20 oktober verkrijgbaar’

Google zal naar verwachting op 4 oktober de opvolgers presenteren van de Nexus-smartphones. Vorige week werd bekend dat deze lijn door zal gaan als de Google Pixel-serie. De Pixel en Pixel XL zullen zoals het er nu naar uitziet vanaf 20 oktober verkrijgbaar zijn.

Google Pixel smartphones

Google gaat het over een andere boeg gooien met de Nexus-lijn. Niet langer meer Stock Android en niet meer de naam Nexus op de toestellen. Google Pixel en Pixel XL, zo zullen de toestellen gaan heten, als we de afgaan op de laatste berichten. Beide toestellen zullen geproduceerd worden door HTC.

Google Pixel

Al eerder kwam het bericht naar buiten dat de toestellen op 4 oktober 2016 aangekondigd gaan worden. Ook zullen we een nieuwe 4K Chromecast gaan zien. Nu is ook bekend geworden dat de Australische provider Telstra direct na de aankondiging de pre-order open zal gaan gooien. De verkrijgbaarheid van de smartphones zal komen te liggen op 20 oktober. De toestellen zullen dan ook via de Google Store verkocht gaan worden. Of het toestel vanaf die dag ook in Nederland en België verkrijgbaar zal zijn, is op dit moment nog niet bekend.

De Google Pixel zal beschikken over een 5,0 inch display en ging de afgelopen tijd rond onder de naam Nexus Sailfish. De Pixel XL zal uitgerust zijn met een 5,5 inch display en is bekend geworden onder de naam Nexus Marlin. Over een kleine maand komen we hopelijk alles te weten over de nieuwe smartphones.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 272,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel