Action Launcer 3.9 met Nexus Launcher 2016 elementen uitgebracht

Chris Lacy is geen onbekende naam in app-ontwikkelaarsland. Deze ontwikkelaar heeft Action Launcher 3 op zijn naam staan. Met de update naar versie 3.9 is Action Launcher nog verder uitgebreid en zien we de integratie van de nieuwe Nexus Launcher 2016.

Action Launcher 3.9

Action Launcher 3.9 is uitgebracht voor Android. De nieuwste versie van de launcher brengt een hoop verbeteringen en nieuwe functies. Hetgeen dat het meest in het oog springt is de integratie van de Nexus Launcher. Zo kan je het overzicht met je apps, de zogenoemde app drawer oproepen door het scherm van beneden naar boven te vegen.

Ook zijn de folder-stijlen in de stijl van de nieuwe Nexus Launcher en kan je de achtergrond van het dock een tint geven. Tevens is er een nieuwe pagina-indicator, kan je een nieuwe datum-widget plaatsen en vinden we natuurlijk de nieuwe button voor Google. Ook zijn er tal van fixes doorgevoerd. In onderstaande video vind je alle verbeteringen op een rijtje.

Downloaden

Wil je de nieuwe versie van Action Launcher 3.9 ook gebruiken, met de Nexus-elementen? Dan kan je de launcher gratis downloaden uit de Play Store via onderstaande button. Om de Nexus Launcher onderdelen te gebruiken dien je wel middels de Plus-versie te hebben, die je aan kunt schaffen middels een in-app aankoop.

Action Launcher
Action Launcher
Ontwikkelaar: Action Launcher
Prijs: Gratis+

Lees ook

Reageer op dit artikel