Microsoft Arrow Launcher krijgt grote update: aanpasbaar homescreen en dubbel-tik

Microsoft heeft een grote update uitgebracht voor haar eigen Arrow Launcher. De update brengt verschillende verbeteringen naar de launcher voor Android. Je kunt nu het scherm vergrendelen met de functie dubbel-tik en het startscherm is volledig aanpasbaar.

Microsoft Arrow Launcher

Een nieuwe update staat klaar in de Google Play Store voor Arrow Launcher. De nieuwste versie van de applicatie is voorzien van reeks nieuwe functies. Zo kan je het homescreen voortaan helemaal aanpassen naar eigen wens. Denk aan het plaatsen van widgets en snelkoppelingen. Eerder stonden widgets alleen op het speciale widget-tabblad van het startscherm.

Een andere verbetering is de functie om het scherm weer te vergrendelen door tweemaal op het scherm te tikken. De dubbel-tik functionaliteit moet je nog wel in het menu met instellingen activeren. In het Recent-tab vind je de collage-feature waarbij je recent gemaakte foto ingedrukt kunt houden en kunt verbergen van het scherm, bewerken of delen. Tot slot is er in Arrow Launcher nu ook ondersteuning voor live wallpapers.

Downloaden

De update voor Microsoft Arrow Launcher is gratis te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Microsoft Launcher
Microsoft Launcher
Ontwikkelaar: Microsoft Corporation
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel