Office 365 integratie voor Arrow Launcher van Microsoft

De alternatieve launcher van Microsoft, Arrow Launcher, heeft een nuttige update gekregen voor wie gebruik maakt van Office 365. Je kunt vanaf nu nog makkelijker bij je documenten in de cloud. Arrow Launcher 2.0 is verder verbeterd sinds haar eerste release in november vorig jaar.

Arrow Launcher 2.0

Dankzij de update van Arrow Launcher 2.0 kunnen gebruikers van deze alternatieve launcher nog sneller bij documenten in de Office 365 cloud. Naast het snel kunnen bewerken en delen van Word-bestanden zijn ook Powerpoints en Excel-sheets snel terug te vinden. Deze bestanden zijn allemaal terug te vinden op de nieuwe “Documenten” pagina.

Arrow Launcher 2.0

Naast de Office 365 integratie is de launcher ook verder verbeterd en claimt Microsoft dat Arrow Launcher nu minder van je accu vraagt. Ook heeft het team van ontwikkelaars er voor gezorgd dat het dataverbruik met 50% is verminderd. De standaard meegeleverde achtergronden bij de launcher hebben ook een lik verf gekregen.

Vorig jaar verscheen Arrow Launcher voor het eerst in de Play Store, sindsdien heeft het team van ontwikkelaars veel geluisterd naar de wensen van haar gebruikers. Daniel Chu, hoofd van het Office Experience team onderstreept dit in een uitgebreid bericht over de nieuwe versie. Versie 2.0 van Arrow Launcher is gratis te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Microsoft Launcher
Microsoft Launcher
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel