Arrow Launcher 3.0 uitgebracht in Play Store door Microsoft

Microsoft heeft versie 3.0 uitgebracht van Arrow Launcher. Dit is een alternatieve launcher voor Android die voorzien is van een aantal interessante verbeteringen. De update van Arrow Launcher 3.0 is vanaf nu beschikbaar via de Google Play Store.

Arrow Launcher 3.0

In de Google Play Store heeft Microsoft Arrow Launcher 3.0 uitgebracht. Het is vanaf nu mogelijk om zowel het menu met apps horizontaal als verticaal in te stellen. Microsoft heeft ook een nieuwe functie-pagina toegevoegd. Hier kun je kaarten ‘pinnen’ met verschillende soorten informatie, maar deze kun je ook op individuele pagina’s plaatsen rondom de andere content.

Arrow Launcher 3.0

Er zijn tevens verbeteringen doorgevoerd bij de Backup en Restore functie en verschillende bugfixes. Volgens de ontwikkelaar verbruikt de nieuwe versie van de app 15 procent minder batterij, 20 procent minder geheugen en is de app 10 procent sneller. Wil je alles ontdekken aan de nieuwe launcher-update, dan kun je Arrow Launcher 3.0 downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Microsoft Launcher
Microsoft Launcher
Ontwikkelaar: Microsoft Corporation
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel