Google Pixel smartphone te zien in 360-graden renders

Naar verwachting zullen op 4 oktober de nieuwe Google Pixel-smartphones gepresenteerd worden. De Pixel-serie moet de huidige Nexus-lijn opvolgen. Nu is er een 360-graden render naar buiten gebracht waarbij we meer te zien krijgen van de Pixel smartphone en ook meer krijgen te weten over de specificaties.

Google Pixel in 360-graden

HTC en Google hebben de handen ineengeslagen voor de ontwikkeling van de opvolgers van de Nexus-toestellen. Eerder ging al het bericht dat er een einde komt aan Stock Android en de Nexus-lijn zal vervangen door Pixel-smartphones. Op dit moment gaan de namen Google Pixel en Pixel XL rond.

In de nieuwe 360-graden renders zien we de smartphone die doorging onder de naam ‘Sailfish’, vermoedelijk de Google Pixel. Het toestel met de codenaam ‘Marlin’ zal naar verwachting Pixel XL gaan heten. De renders laten zien dat we op de Pixel een USB Type-C poort tegenkomen en stereo-speakers aan de onderzijde. Ook zal er een 3,5 mm audio-aansluiting aan de bovenkant aanwezig zijn. Verwacht wordt ook een 5,2-5,3 inch Full-HD display, een Snapdragon 820/821 en 4GB RAM-geheugen.

De afmetingen van het toestel zijn volgens de bron 143,8 x 69,5 x 7,3 mm. De behuizing van de Pixel is vervaardigd uit metaal. Ook gaan er berichten rond over een 12MP camera, 8MP front-camera, Android 7.0 Nougat, 32GB intern geheugen en een 2770 mAh accu. Als de eerdere berichten kloppen gaan we de Pixel-smartphones zien op 4 oktober.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel