Specificaties nieuwe Huawei Nexus-tablet opgedoken; Nexus 7P of Pixel T?

Google en Huawei gaan opnieuw een samenwerking aan voor de realisatie van een nieuw apparaat. Na de Nexus 6P zijn Huawei en Google nu bezig met een nieuwe tablet als opvolger van de Nexus 7. De specificaties van de nieuwe tablet zijn nu opgedoken. Welke naam krijgt de tablet eigenlijk? Nexus 7P, Pixel 7P of Pixel T?

Opvolger Nexus 7

Onlangs verschenen de eerste berichten over dat Huawei werkt aan een opvolger voor de Nexus 7 tablet. Deze informatie kwam uit doorgaans betrouwbare bron. Huawei werkte eerder al samen met Google aan de Nexus 6P smartphone. Nu is er meer informatie opgedoken over de nieuwe tablet waaronder de specificaties. Er wordt gesproken over de namen Nexus 7P, Pixel T en Pixel 7P. Net als bij de smartphones is de kans op de naam Nexus klein, omdat Google de Nexus-lijn los zal laten.

De tablet zal beschikken over een 7,0 inch display met een resolutie van 2560 x 1440 pixels. Daarnaast moet er volgens de bron uit China, die als betrouwbaar worden omschreven, een Snapdragon 820 processor aanwezig zijn en een 13 megapixel camera. Eerder werd al duidelijk dat de nieuwe tablet zal beschikken over 4GB aan werkgeheugen.

Op 4 oktober zullen de nieuwe Pixel smartphones aangekondigd worden. Het is niet bekend of we hier ook de nieuwe Pixel T, Pixel 7P of Nexus 7P van Google en Huawei gaan zien.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel