TapDeck 4.0 breidt aantal bronnen voor wallpapers enorm uit

TapDeck 4.0 is uitgebracht voor Android. De nieuwste versie van de strakke wallpaper-app breidt het aantal bronnen voor foto’s enorm uit. Je kunt nu de mooiste foto’s van allerlei onderwerpen uit meer dan 500 nieuwe bronnen halen. TapDeck doet echter veel meer dan alleen het veranderen van je achtergrond.

TapDeck 4.0

TapDeck hebben we al meerdere keren behandeld op DroidApp. Het is een uitgebreide wallpaper-app die je niet alleen vermaakt met een mooie foto, maar ook nog informatie geeft over wat je te zien krijgt. Zo krijg je bij een achtergrond de mogelijkheid om bijvoorbeeld de informatie van Wikipedia weer te geven door over de foto te vegen. Ook kan je snel van achtergrond veranderen door op een andere manier te vegen over je homescreen.

Met de nieuwe update naar TapDeck 4.0 krijg je nog meer mogelijkheden om een toffe achtergrond te kiezen. De ontwikkelaars hebben meer dan 500 uitgevers geselecteerd waaruit je de achtergronden kunt instellen of kunt toevoegen aan collecties. Denk hierbij aan Time, 500px, Instagram, EyeEm, National Geographic, GoPro, RedBull, Mercedes-Benz en nog vele andere uitgevers. Eerder werden ook al foto’s ingeladen van onder andere Wikipedia en Reddit.

Het voordeel aan TapDeck is dat je ook je vrienden kunt toevoegen en zo wallpapers bij elkaar kunt instellen. Tevens kan je sinds enige tijd eigen TapDeck collecties aanmaken met foto’s rondom een bepaald onderwerp. Deze collecties kunnen door anderen gevolgd worden.

TapDeck 3.0

Downloaden

De update naar TapDeck 4.0 kan gedownload worden uit de Play Store via onderstaande button. Met de update zijn ook diverse andere verbeteringen doorgevoerd.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel