Android 8.1 Oreo Developer Preview 2 uitgebracht door Google

Google heeft de tweede versie van de Android 8.1 Oreo Developer Preview uitgebracht. De nieuwe versie van de update brengt diverse verbeteringen met zich mee en komt direct beschikbaar voor verschillende Pixel- en Nexus-toestellen.

Android 8.1 Oreo Developer Preview 2

Er is een nieuwe versie verschenen van de Developer Preview van Android 8.1 Oreo. In Android 8.1 Oreo Developer Preview 2 is volgens eerdere berichten vanuit Google de laatste testversie die vrijgegeven wordt. In december zou de definitieve versie van Android 8.1 Oreo moeten verschijnen. De feedback die door testers wordt gegeven over de developer preview wordt gebruikt om de definitieve versie zo stabiel mogelijk te maken.

Android 8.1 Oreo Developer Preview 2

Gebruikers die deel uitmaken van het beta-programma krijgen de update vanzelf aangereikt. Anders kun je je hier aanmelden voor het beta-programma. Developer Preview 2 komt beschikbaar voor de Nexus 5X, Nexus 6P, Pixel C, Pixel, Pixel XL, Pixel 2 en Pixel 2 XL. Mocht je handmatig aan de slag willen gaan, dan kun je hier de Factory Images vinden en hier de OTA Images.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel