Androidify 4.0 komt uit de kast: Gay Pride karakters (update)

Google heeft een update uitgebracht voor Androidify. Androidify 4.0 komt ‘uit de kast’ en maakt het mogelijk om je gemaakte Android-figuur mee te laten doen aan een virtuele optocht.

Androidify 4.0

Androidify 4.0 is vanavond uitgebracht door Google. Met de nieuwe update van de applicatie is het mogelijk om je eigen Android-karakter met nog meer attributen op te leuken. In de app Androidify vind je nieuwe elementen zoals t-shirts, broeken, haren, baarden en andere dingen.

Androidify G4

Het meest opvallende aan het nieuwe Androidify is toch wel de toevoeging van zogenoemde LGBT-producten. LGBT is een Engelse afkorting voor Lesbian, Gay, Bisexual en Transgender. Zelfgemaakte creaties kunnen gedeeld worden met het Androidify-platform en ze laten meedoen aan een virtuele Pride Parade. In verschillende plaatsen in de wereld wordt in het echt zo’n optocht gehouden, ook in onze eigen hoofdstad, Amsterdam. Google zal een eigen virtuele parade houden in het weekend van 27 en 28 juni, hoewel nog niet helemaal bekend is hoe dit eruit zal komen te zien.

androidify pride

Op dit moment zijn in de app van Androidify nog niet de kleurrijke LGBT-elementen te vinden. Wel kan je via de website Androidify.com de kleurrijke kledingstukken en voorwerpen gebruiken om je Android-figuur op te fleuren. Het is te verwachten dat deze dingen in de applicatie binnenkort worden toegevoegd.

pride androidify

De nieuwe versie van Androidify kan je gratis downloaden via onderstaande button uit de Play Store.

Update 18-06-2015 08:07u: de recent uitgebrachte update voor Androidify brengt de uitgebreide kleurrijke collectie ook naar de Android-app.

Androidify
Androidify
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel