Angry Birds Stella gameplay getoond in video (update)

Rovio, de ontwikkelaar van de game Angry Birds, heeft een nieuwe video online gezet waarbij de werking van de nieuwe versie van Angry Birds is te zien. Angry Birds Stella is een nieuwe reeks van het vogel-schiet-spel en zal 04 september uitgebracht worden in de Google Play Store. In de video die vandaag verscheen is de gameplay met een preview van de game al te zien.

De ontwikkelaar Rovio heeft op internet een nieuwe video online gezet met daarin de mogelijkheden en de gameplay van Angry Birds Stella. Angry Birds Stella komt op 4 september uit in de Play Store en daarom is het volgens de ontwikkelaar hoog tijd om de fans een voorproefje te geven.

In de uitgebrachte video zijn diverse nieuwe technieken van de vogels te zien. Hoewel de video aan de korte kant is, geeft de video al een beeld van wat we kunnen verwachten van Angry Birds Stella. Angry Birds Stella beschikt over nieuwe vogels en nieuwe omgevingen met nieuwe obstakels. Angry Birds Stella zal zoals gezegd op 4 september beschikbaar komen op Android. Tot die tijd zal je het met de onderstaande video moeten doen.

Update 04-09: Angry Birds Stella is vanaf vandaag uit de Play Store te downloaden. Download de nieuwe game via onderstaande button uit de Google Play Store.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel