Eerste trailer uitgebracht van ‘Angry Birds The Movie’

Angry Birds werd enkele jaren geleden voor het eerst uitgebracht. Dat ‘Angry Birds The Movie’ er aan zit te komen, is al even bekend. In 2012 kwamen de eerste berichten over de film al naar buiten. Nu is de trailer van ‘Angry Birds The Movie’ uitgebracht. Rovio zal Angry Birds ook in Nederland uitbrengen.

Angry Birds The Movie

De film waarin de boze vogels de hoofdrol spelen komt er aan, ofwel Angry Birds The Movie. In 2012 kwamen de berichten al naar buiten dat Rovio met Angry Birds The Movie zou komen, maar het bleef lang daarna stil rond het project. In 2009 werd de eerste game van Angry Birds uitgebracht. Van de zomer kwam Angry Birds 2, nadat er al meerdere reeksen waren uitgebracht door Rovio.

In Angry Birds The Movie zullen de boze vogels te zien zijn samen met de varkens. Diverse namen werken mee aan de film, zoals Jason Sudeikis, Josh Gad, Danny McBride, Bill Hader, Peter Dinlage en nog diverse anderen. Het verhaal voor de film wordt geschreven door Jon Vitti die bekend is van zijn werk voor The Simpsons.

Voor de film zullen we nog even moeten wachten tot mei 2016, dan zal de film uitgebracht gaan worden. De film zal ook in Nederland te zien zijn in de bioscopen.

via Gamespot

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel