Angry Birds 2 update brengt ‘Pigsyland’ met 20 nieuwe levels

Rovio, de ontwikkelaar van de game Angry Birds, heeft een update uitgebracht van Angry Birds 2. De tweede versie van Angry Birds is pas sinds een paar weken beschikbaar en een enorme hit. De update van vandaag voegt nieuwe levels toe en diverse andere verbeteringen in het spel.

Angry Birds 2 update

Vandaag heeft Rovio een nieuwe update uitgebracht voor Angry Birds 2. Eind juli werd Angry Birds 2 gelanceerd en werd direct al miljoenen keren gedownload. De update van vandaag brengt twintig nieuwe levels naar het spel. Daarbij kan je gebruik maken van stuiterende bumperchaos, zo meldt de maker. Je vind in de game een nieuw hoofdstuk, ‘Pigsyland’. In dit hoofdstuk speel je met de boze vogels in een omgeving van een pretpark.

Angry Birds 2

Een nieuw varken in de stad teleporteert door ruimte en tijd in de nieuwe versie van Angry Birds 2. Het doel is om daar voor op te passen in de game. Daarnaast weet Rovio te melden dat binnenkort nog meer levels toegevoegd zullen worden aan het spel. Ook zijn er diverse bugs opgelost en een aantal verbeteringen doorgevoerd. De update voor Angry Birds 2 kan je via onderstaande button downloaden uit de Play Store.

Angry Birds 2
Angry Birds 2
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel