Angry Birds 2 officieel uitgebracht: dit is er nieuw

In de Google Play Store is vanaf vandaag Angry Birds 2 te vinden. De release van de tweede generatie Angry Birds moet de game een nieuwe impuls geven. Wat is er nieuw aan deze game?

Angry Birds 2

Angry Birds 2 is vandaag officieel uitgebracht door de ontwikkelaar Rovio. In de nieuwe versie van het spel wordt een nieuwe impuls gegeven aan het ooit zo beroemde spel met de vliegende vogels. Angry Birds 2 kent een vernieuwde katapult, uitdagendere levels en verbeterde graphics.

angry birds 2

Nieuw in Angry Birds 2 is ook de mogelijkheid dat jij kiest welke vogel je afschiet. Dit klinkt simpel, maar volgens de ontwikkelaar kan een verkeerde keuze grote gevolgen hebben. In de multiplayer-modus kan je andere spelers uitdagen door deel te nemen aan toernooien.

angry birds 2

Hoewel Angry Birds 2 veel gelijkenissen heeft met de eerdere versies van Angry Birds, is er een groot verschil. De game staat vol in het teken van in-app aankopen. Je hebt drie levens, die zich na dertig minuten weer herladen. We kennen deze strategie uit andere games, zoals Candy Crush. Mocht je sneller nieuwe levens willen, zal je in de buidel moeten tasten.

angry birds 2

Wil je ook Angry Birds 2 spelen? Download het spel via onderstaande button uit de Play Store.

Angry Birds 2
Angry Birds 2
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel