Angry Birds 2 ongekend populair: miljoenen downloads

De nieuwe versie van Angry Birds, Angry Birds 2 is pas sinds enkele dagen uit en heeft alle verwachtingen overtroffen. Angry Birds 2 is al miljoenen keren gedownload. Angry Birds 2 moet spannender zijn dan de eerdere versies van het spel met de boze vogels.

Angry Birds 2

Angry Birds 2 is sinds vorige week beschikbaar en is nu al onder een grote groep populair. Angry Birds 2 wist in 36 uur tijd vijf miljoen downloads binnen te halen. Angry Birds 2 is de opvolger van de eerdere Angry Birds-reeks en is spannender en meer uitdagender. Onlangs wist Rovio, de ontwikkelaar van de game, ook te melden dat het inmiddels tien miljoen downloads telt.

angry birds 2 android

De eerdere versies van Angry Birds wisten ook al veel downloads binnen te halen, maar het was met versie twee nog afwachten of de gebruikers het spel niet zat waren. De tien miljoen getelde downloads zijn van alle besturingssystemen bij elkaar. Wel is het spel uit de Play Store al tussen de 1 en 5 miljoen keer gedownload.

Als je alles wilt weten over Angry Birds 2, lees dan ook het artikel over Angry Birds 2. Mocht je gelijk het spel willen spelen, download dan de game via onderstaande button uit de Play Store.

Angry Birds 2
Angry Birds 2
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel