AZ Screen Recorder 3.7: schermopname-app krijgt nieuw design en stickers

De app AZ Screen Recorder is een handige applicatie waarmee je een video op kunt nemen van wat er op je telefoon plaatsvindt. Een nieuwe update voor de Android-app geeft de applicatie een nieuw design, stickers, verbeterde bediening en extra mogelijkheden. Voortaan maak jij de mooiste video’s met AZ Screen Recorder 3.7.

AZ Screen Recorder

AZ Screen Recorder 3.7 is uitgebracht voor Android. Vanaf nu verschijnt er een compleet vernieuwd design. Het eerste dat opvalt is dat je opties niet langer meer in het scherm zelf opduiken, maar aan de rand van het display. Hier krijg je verschillende opties te zien zoals de instellingen, de video-opname starten, om de eerder opgenomen video’s in de galerij te bekijken en om de app te minimaliseren. Je kunt ook de app bedienen via het notificatie-venster door de statusbalk naar beneden te vegen.

Voortaan kan ook in versie 3.7 ook voor de audio gebruik gemaakt worden van een MP3-bestand en kan je de tijds-prikker gebruiken tijdens het trimmen van video’s. Gebruikers die de applicatie graag in een andere taal gebruiken kunnen vanaf nu ook kiezen uit Zweeds en Telugu. AZ Screen Recorder biedt vanaf nu ook de mogelijkheid om stickers op je gemaakte video te plaatsen. Om de bestandsgrootte te verminderen kan je in het menu met video’s kiezen om te comprimeren en hierdoor worden video’s kleiner.

De update naar versie 3.7 kan je vanaf nu downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button. Voor de applicatie is geen root-toegang nodig.

AZ Screen Recorder - No Root
AZ Screen Recorder - No Root
Ontwikkelaar: AZ Screen Recorder
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel