AZ Screen Recorder update: diverse pro-functies gratis en hogere resolutie

De ontwikkelaar van de schermopname-app AZ Screen Recorder, heeft meerdere functies uit de betaalde versie in de gratis versie gestopt. Daarnaast zijn de instellingen voor de resolutie nu nog verder aan te passen en kan je nu je scherm ook in qHD opnemen.

AZ Screen Recorder

Een nieuwe update is verschenen vandaag voor de app AZ Screen Recorder. Met de applicatie wordt het mogelijk om (zonder root) een video-opname te maken van je scherm. Dit is handig als je bijvoorbeeld een uitleg wilt geven zonder allemaal losse screenshots te moeten sturen. De update van vandaag maakt het mogelijk in qHD-resolutie je scherm op te nemen.

Verder is er een stabielere Encoder te vinden en kan naast de hogere resolutie ook gekozen worden om de auto-bitrate en frame-rate naar eigen wens aan te passen. In de gratis versie is het nu ook mogelijk een watermerk met logo en/of tekst toe te voegen aan je video. Voorheen zat deze functionaliteit alleen in de betaalde versie van AZ Screen Recorder. Uiteraard zijn er met de update ook bugfixes doorgevoerd en zijn er verbeteringen in de prestaties toegevoegd.

Als je alles over deze handige app wilt weten, lees dan zeker de uitgebreide AZ Screen Recorder review.

Scherm Opnemen - AZ Recorder
Scherm Opnemen - AZ Recorder
Ontwikkelaar: AZ Screen Recorder
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel