InstaSaver: download foto’s en video’s van Instagram

Instagram is een vaak gebruikte applicatie onder smartphone-gebruikers. Misschien wil je een foto wel als achtergrond gebruiken, of wil je een grappige Instagram video aan je vrienden willen laten zien zonder hem elke keer op te moeten zoeken. Met de applicatie InstaSaver kan je meer uit Instagram halen.

InstaSaver

De app Instagram is voor veel gebruikers een ideale app om even de tijd te doden. Daarnaast is Instagram ook handig om de omgeving van je (toekomstige) vakantiebestemming te ontdekken en je favoriete beroemdheden te volgen. Met InstaSaver heb je een handige applicatie binnen handbereik die je meer uit Instagram laat halen.

InstaSaver

InstaSaver maakt het mogelijk om foto’s en video’s te downloaden naar je toestel, die geplaatst zijn op Instagram. Je kan na het downloaden bijvoorbeeld de foto gebruiken als achtergrond op je telefoon of tablet. Het is ook mogelijk om de video te downloaden, zodat je die snel met je vrienden kunt delen, zonder dat je de video elke keer moet opzoeken in de app.

InstaSaver

De applicatie werkt als volgt; je opent de Instagram app en bij de foto of video die je wilt ga je naar de drie puntjes onder het mediabestand. Daar kan je kiezen voor URL voor delen kopiëren, waarna de link opgeslagen wordt op het klembord van je smartphone. Vervolgens open je InstaSaver waar je de link kunt invoeren/plakken. De foto wordt vervolgens in hoge resolutie (1080 x 1080 pixels) opgeslagen in de galerij van je smartphone. Ook via InstaSaver zelf kan je de opgeslagen foto’s en video’s terugvinden.

InstaSaver

Een andere mogelijkheid van InstaSaver is om alleen de tekst en/of de hashtags van het bericht te kopiëren zodat je die even later wellicht bij een eigen foto op Instagram kunt gebruiken. In de app vind je ook een derde tabblad, waarbij een korte uitleg wordt gegeven over de werking van de app.

InstaSaver

InstaSaver is een gratis app, maar wel met reclame. De reclame van deze app is in tegenstelling tot de andere vergelijkbare apps niet heel storend. De app vraagt geen toegang tot onnodige rechten, maar alleen de permissie om de bestanden die je wilt downloaden op te slaan op je apparaat.

InstaSaver

De app InstaSaver kan gratis uit de Play Store gedownload worden, via onderstaande button.

Ook interessant:

Saver Reposter for instagram
Saver Reposter for instagram
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel