Nearby for Instagram: ontdek foto’s uit je buurt

Instagram is een app waar je de mooiste foto’s tegenkomt. Om te kijken welke mooie foto’s er allemaal bij jou in de buurt zijn gemaakt is er de app Nearby for Instagram. En deze app bespreken we nu voor je op DroidApp.

Nearby for Instagram

In Nearby for Instagram heb je de mogelijkheid om te kijken welke foto’s er allemaal in de omgeving gemaakt zijn. Op basis van je GPS-locatie worden de foto’s binnen een straal van drie kilometer weergegeven. Je kan bij de instellingen het aantal kilometers van de straal aanpassen.

Nearby for Instagram

Op de kaart in Nearby for Instagram krijg je het aantal foto’s te zien dat beschikbaar is. Door verder in te zoomen kan je de foto’s bekijken. Het bekijken van de foto’s kan niet in de app zelf, maar word je doorgestuurd naar de officiële Instagram-app, als die op je smartphone geïnstalleerd is.

Nearby for Instagram

Naast het bekijken van de foto’s op de kaart, kan je er ook voor kiezen om de foto’s in je omgeving te bekijken in tegel-weergave. In de betaalde versie van Nearby for Instagram worden de advertenties verwijderd en kan je ook Instagram-gebruikers in de buurt ontdekken in plaats van alleen de foto’s.

Nearby for Instagram kan via onderstaande button gratis gedownload worden uit de Play Store.

Lees ook

Reageer op dit artikel