Imagine: Instagram in Material Design

De laatste tijd krijgen steeds meer applicaties een nieuw jasje; met Material Design. Instagram heeft dit nog niet, maar met de applicatie Imagine komt hier verandering in… Instagram kan van je telefoon af, of toch niet?

Instagram Imagine

Met de komst van Android 5.0 Lollipop werd ook Material Design geïntroduceerd. Het nieuwe, strakke maar minimalistische ontwerp van de interface deed menig gadget-hart sneller kloppen, de onze stiekem ook. De fotodienst Instagram heeft nog geen update met Material Design uitgerold, maar met Imagine geef je aan Instagram toch een modernere look.

imagine instagram

Imagine is een gratis applicatie welke nog niet helemaal uitontwikkeld is. In de loop van de maand december zal een premium-versie van Imagine verschijnen, en dan komen er een hoop nieuwe mogelijkheden bij. In de gratis versie log je in met je Instagram-account en kan je oneindig de foto’s van anderen bekijken. Je kan daarnaast ook een foto liken.

Imagine Instagram

Wil je meer doen? Zoals reageren, een foto delen, je eigen profiel bekijken, uitgebreide reacties bekijken en dergelijke functies? Dan zal je met de gratis versie van Imagine niet uit de voeten kunnen. Voor alle zojuist genoemde functies is de betaalde versie van de applicatie nodig. Het plaatsen van een foto met Imagine is niet mogelijk, dus je hebt nog steeds de Instagram-app nodig. Toch is de kaartweergave van de foto’s in Material Design erg strak en zijn er geen advertenties. Maar helaas is daar alles ook mee gezegd. We zijn erg benieuwd wat in de loop van deze maand de prijs zal worden van de Pro-versie van Imagine.

Lees ook

Reageer op dit artikel