Better Diary: een schitterend dagboek in Material Design

Een dagboek bijhouden doe je anno 2014 toch niet meer op papier? Daarvoor heb je tegenwoordig allemaal handige apps. De applicatie Better Diary is er een voorbeeld van, want met het Material Design ga je gegarandeerd elke dag braaf in je mobiele dagboek schrijven.

better_diary

Je diepste geheimen of gebeurtenissen hou je voortaan gewoon bij met een app; en wel met Better Diary, welke vormgegeven is in Material Design. En met de applicatie Better Diary is dat geen straf! Al je verhalen worden weergegeven in kaarten, zoals we die ook kennen uit Google Now. Elke gebeurtenis of geheim kan je voorzien van emoticons, foto’s en verschillende lettertypen.

better_diary

Met de kaartweergave kan je snel inzien waar je was toen je dat bericht schreef, en met de kalender-weergave kies je razendsnel de dag van je keuze uit. Je items worden verder desgewenst voorzien van het actuele weer. Om je berichten nooit kwijt te raken, kunnen binnenkort al je items gesynchroniseerd worden met je Google Drive-account of met je Dropbox-account. Wel kan je nu al gebruik maken van de back-up functie.

better_diary

Je kan momenteel kiezen uit dertien verschillende thema’s in Material Design. Desgewenst kan je een beetje van je privéleven delen met vrienden of familie. Bepaalde personen kan je aan een cirkel toevoegen zodat zij een bepaald bericht van jou kunnen lezen. Wil je dat helemaal niemand jouw dagboek binnenkomt, beveilig dan je persoonlijke dagboek met een speciale code. Binnenkort zal het mogelijk worden om naast foto’s ook spraakberichten en video’s toe te voegen aan je notities. Ook een webversie is volgens de makers van de applicatie in aantocht.

better_diary

Better Diary is niet alleen interessant voor mensen met veel geheimen. Ook wanneer je graag een reisdagboek bijhoudt met de gebeurtenissen van je (wintersport-)vakantie of tijdens de komende zomervakantie, ben je bij Better Diary aan het juiste adres.

Better Diary is helemaal gratis te downloaden en is slechts 3,4MB groot. Downloaden van Better Diary kan via onderstaande button.

Better Diary (Journal, notes)
Better Diary (Journal, notes)
Ontwikkelaar: AntTek Mobile
Prijs: Gratis+

Lees ook

Reageer op dit artikel