ROOM for thought: een uniek, toevallig fotodagboek

ROOM for thought is al een tijdje in de Google Play Store te vinden, maar is nog niet echt bekend onder het brede publiek. En dat is opvallend. Met ROOM for thought maak je een geheel ’toevallig’ fotoboek. Je kan dus hiermee niet volledig zelf bepalen wat je beschrijft in je dagboek, en dat maakt deze applicatie zo uniek.

ROOM for thought is een product van Nederlandse bodem. Met de applicatie maak je een uniek, toevallig fotodagboek. Op een willekeurig moment op de dag zal de applicatie een melding geven dat je een foto moet maken voor in je dagboek. De ene keer zal dit zijn om 14:00 uur ’s middags, de andere keer zal dit om 21:15 in de avond zijn. Je hebt vervolgens een aantal seconden om een foto te maken, en die foto wordt het. Je hebt geen mogelijkheid om de foto overnieuw te maken.

ROOM for thought

Doordat het bij een foto blijft, wordt het een uniek ’toevallig’ fotodagboek. Je hebt dus niet volledig in de hand wat je er wel en niet in zet. Je kan desgewenst de foto van die dag delen met anderen, of lekker voor jezelf houden. Een foto verwijderen is niet mogelijk in de app van ROOM for thought. Nadat de foto geschoten is, kan je de foto voorzien van een filter. That’s all. Morgen weer een dag.

ROOM for thought

Bij het maken van een foto wordt ook gelijk de locatie, datum en tijd bij de foto geplaatst. Met deze aanvullende informatie kan je op een later moment precies terugzien waar en wanneer de desbetreffende foto is genomen. Het leuke aan ROOM for thought is dat je met de applicatie ook aan het eind van het jaar een heel fotoalbum via de HEMA kan bestellen met al je foto’s van het afgelopen jaar.

ROOM for thought

In de app ROOM for thought heb je twee zogenoemde timelines, waarbij de ene je inzicht geeft in je eigen foto’s, en de ander de openbare foto’s weergeeft.

Wil je ROOM for thought uitproberen? Download dan gratis de applicatie via onderstaande button uit de Google Play Store.

PicYourMoment PYM
PicYourMoment PYM
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel