Fragment geeft je foto’s een artistiek, abstract tintje

Wederom weer een nieuwe fotobewerker in de Play Store. Maar deze onderscheid zich van de rest. De app Fragment geeft je foto’s een artistiek tintje met abstracte vormen. Fragment is een interessante fotobewerker voor je Android-smartphone.

Diverse telefoons hebben mooie abstracte vormen in hun standaard achtergrond. Leuk, maar dit kan je nu ook realiseren met je eigen foto’s. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is de applicatie Fragment. Fragment geeft een polygoon-effect aan je foto’s waardoor er een abstract geheel ontstaat.

fragment fragment

In Fragment kan je ook op een andere manier je foto’s bewerken. Je kan bijvoorbeeld de verzadiging, helderheid of witbalans aanpassen. Daarnaast kan je zoals gezegd de abstracte vormen in je foto verwerken, door de polygonen in je foto aan te passen naar eigen wens. Om het beste uit de applicatie te halen is een beetje geduld en oefening vereist. Omdat het per foto verschilt, wat het mooiste effect geeft.

Sinds een tijdje is Fragment al te downloaden voor de iPhone (iOS) en nu dus ook voor Android. De applicatie is niet gratis, maar kost eenmalig €1,50. Echter ben je voor dat bedrag helemaal klaar, en hoef je geen extra geld uit te geven aan bijvoorbeeld in-app aankopen. Het downloaden van Fragment for Android kan via onderstaande button.

Fragment
Fragment
Ontwikkelaar: Pixite, Inc.
Prijs: € 2,19+

Lees ook

Reageer op dit artikel