Ben introduceert 4G+: internetten op volle snelheid

Voor klanten van Ben is er goed nieuws te melden. De provider maakt 4G+ beschikbaar waardoor je voor een kleine bijbetaling op volle snelheid kunt internetten. Ben noemt deze bundel ‘4G Extra Snel’.

4G Extra Snel bij Ben

Ben introduceert een nieuwe bundel voor haar klanten; 4G Extra Snel. Het is al langer mogelijk om 4G te gebruiken, maar als Ben-klant krijg je dit niet op volle snelheid. Echter, geldt hiervoor wel een bijbetaling van 1,00 euro per maand. Standaard is alleen 3G-snelheid inbegrepen bij de abonnementen van Ben. Ben maakt gebruik van het netwerk van T-Mobile.

Bij 4G van Ben krijg je een maximale downloadsnelheid van 100Mbps terwijl de maximale uploadsnelheid op 10Mbps ligt. Dankzij de nieuwe 4G Extra Snel-bundel belooft de blauwe provider een maximale downloadsnelheid van 225Mbps en een uploadsnelheid van 65Mbps.

Echter zal de snelheid in de praktijk lager komen te liggen. In de voorwaarden staan de gemiddelde daadwerkelijke snelheden. Deze liggen bij de standaard 4G-verbinding op 45Mbps/6Mbps en bij Extra Snel op 80Mbps/25Mbps. De snellere 4G-bundel van Ben kost 2,00 euro per maand en dit bedrag komt bovenop de euro voor de toegang tot 4G.

Abonnementen van Ben zijn verkrijgbaar via de website van Ben.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel