Dit zijn de beste smartphones van 2018 volgens YouTuber MKBHD

Marques Brownlee is geen onbekende naam voor vele technische YouTube-kijkers. De YouTuber die misschien beter bekend is onder de naam MKBHD heeft over verschillende categorieën de beste smartphones van 2018 bekroond.

MKBHD: de beste smartphone van 2018

In een nieuwe video deelt YouTuber Marques Brownlee zijn eigen mening over de beste smartphones van het afgelopen jaar. Dit jaar zijn er namelijk weer een hoop nieuwe smartphones uitgebracht. De YouTuber heeft veel smartphone-ervaring en deelt die graag met de rest van de wereld. Met de Smartphone Awards 2018 licht hij de beste toestellen van dit jaar uit.

Samsung Galaxy Note 9

De Beste grote telefoon award is voor de Samsung Galaxy Note 9. Echter staat in dit rijtje ook de Huawei Mate 20 Pro. Volgens Brownlee is zowel de hardware als de software prima in orde en levert dit een goede gebruikerservaring. De prijs voor Beste compacte telefoon gaat naar de Apple iPhone XS. De beste smartphone-camera is de Google Pixel 3. Al volgen de iPhone XS en Mate 20 Pro van Huawei op de voet.

Huawei Mate 20 Pro snelheid

De prijs voor de Beste accu wint de Huawei Mate 20 Pro. Dit is een mening die we overigens delen, want ook in onze Huawei Mate 20 Pro review waren we erg te spreken over de batterijduur van het high-end toestel van Huawei. De award voor het Beste design is voor Oppo, die wint met de Oppo Find X. De prijs voor Beste Budgettelefoon gaat naar Pocophone F1, het merk van Xiaomi. In dit rijtje wordt ook de Honor 8X genoemd.

OnePlus 6T display

De grootste teleurstelling, zoals Brownlee het noemt, gaat naar de RED Hydrogen One, een smartphone van cameramerk RED. De Grootste verbetering award is voor de Razer Phone 2. De Overall best smartphone award is voor de OnePlus 6T. Lees alles over dit toestel ook in onze OnePlus 6T review.

De video van Marques Brownlee, ofwel MKBHD, vind je hieronder.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel